gototopgototop
Home Activitati Lucrare Tineret

Lucrare Tineret

Email Imprimare
Lucrare tineret
Tanar, tanara, tineri, tineret, tinerete, tineresc........... Suntem tineri, nu tineri si nelinistiti :) Suntem tineri si voiosi, cuminti, de treaba, simpatici, talentati si asa mai departe,  dar sa nu uitam, pocaiti. Da, suntem pocaiti. Asta e bine. Sper sa ramanem asa, daca se poate si mai pocaiti.
Ne place sa petrecem timp impreuna, sa ne cunoastem mai bine, sa radem , sa glumim sa ne sprijinim unii pe altii cand nu putem sa zambim cum ar trebui si ne place sa Il slujim pe Domnul. Il iubim pe Domnul si vrem ca El sa fie slavit prin viata noastra. Am putea spune ca suntem tinerii Bisericii Golgota, da, de ce nu? Dar suntem tinerii Domnului, tineri pentru Domnul, in sfintenie si curatie. Viitorii barbati, tatici, oameni harnici, cine stie, poate predicatori si viitori pastori, suntem viitoarele  doamne, mame, adevarate aparatoare ale frumusetii gingase si sincere, a puritatii traite din dragoste pentru Domnul Isus Hristos.

Asta asa… pe scurt, despre noi… Cam vag sau general, dar daca vreti sa ne cunoasteti mai bine si sa-L cunoasteti si mai bine pe Dumnezeu, va asteptam in fiecare sambata seara incepand cu orele 17:00 la intalnirea noastra la etajul bisericii noastre.
Ce facem? Ne rugam, cantam, laudandu-L pe Domnul, avem studiu biblic, glumim, ne jucam, din cand in cand avem si gustare. Din cand in cand, pentru ca fetele tin la dieta… Oricum ne simtim bine, fiind aproape unii de altii si de Domnul. In fiecare duminica seara slujim in biserica folosindu-ne de talentele pe care ni le-a dat Dumnezeu. Iubim partasia cu Domnul si partasia unii cu altii. Vrem sa crestem mereu in credinciosie, ascultare, dedicare fata de El. Tinem unii la altii, ne pasa ce se intampla cu prietenii nostri, de aceea ne interesam unii de altii. Am vrea sa faci parte din grupul nostru. Vrem sa te cunoastem, sa ne rugam pentru tine, sa te sprijinim cum stim si cum putem in orice problema, cu toata dragostea.

Anul acesta ne propunem sa-L cunoastem mai mult pe Domnul Isus Hristos si sa-L facem pe El cunoscut. Ne-am decis sa incepem sa studiem sistematic Noul Testament si in timpul acesta sa gasim raspunsuri la intrebari cum ar fi: 
Ce vrea Dumnezeu de la mine?
Cum pot sti care este voia lui Dumnezeu pentru viata mea?
Este Biblia adevarata? Cata incredere pot avea in ea?
E adevarat ca Dumnezeu a creat lumea?
De ce exista suferinta in lume? Unde este Dumnezeu cand sufar?
Este Domnul Isus singura cale inspre Dumnezeu? De ce am nevoie pana la urma de Isus?
Cum pot sti ca voi ajunge in rai? Sau pot sa ajung in iad?
Ce inseamna sa-L cunosc pe Isus? Cum adica sa-L chem in inima mea?
 
Te invitam sa participi la timpul nostru de studiere a Bibliei. De asemenea vrem sa ne rugam pentru tine, pentru framantarile si problemele tale. Ai posibilitatea sa ne trimiti motivele tale de rugaciune pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , e adresa pastorului nostru.
 
Pe langa studierea Bibliei si rugaciune, vrem sa organizam o seara speciala pentru prietenii nostri, de la scoala, de la facultate, de la serviciu, cu cadouri, premii, agapa. Speram sa sa simta bine impreuna cu noi. Ne gandim sa fim putin mai activi ca pana acum si sa incepem un proiect de evanghelizare in campusul Moxa, de la Piata Romana, la doi pasi de biserica noastra. Poate si un proiect social in cartier. Tot in viitorul apropiat vom incepe sa lucram la o tentativa de revista a tinerilor bisericii. Sa vedem… cu ajutorul Domnului, credem ca vom reusi. Da, vom reusi. Te asteptam sa vii si speram sa gasiti in noi un grup de prieteni adevarati, mereu deschisi si iubitori, crestini autentici. Dumnezeu sa te binecuvinteze.
 

Lucrare Tineret Misuni